VegeBoss - Gradina Sociala AMURTEL Romania

Gradina sociale ASAT AMURTEL reprezinta un model de solidaritate intre mici producatori rurali si consumatori urbani, care isi doresc legume naturale, de calitate, de care sa fie siguri. Ea a aparut ca un raspuns la scaderea numarului de terenuri agricole si din dorinta de a se consuma o hrana sanatoasa. Astfel, un numar de consumatori se grupeaza pentru a sustine un mic fermier, impartind intre consumatori si producator riscurile si beneficiile cresterii productiei. Consumatorii incheie un contract cu producatorul in baza caruia vor primi periodic un cos de legume sau alte produse (plante medicinale, fructe, gemuri etc.).

Pentru a se inscrie:
Un grup de consumatori din Bucuresti au creat un parteneriat cu ferma AMURTEL din Poieni pentru a primi saptamanal legume proaspete. Ferma se afla in procesul de a fi certificata bio, de aceea legumele se afla "in conversie" si sunt cultivate fara pesticide sau fertilizatori artificiali. Daca doriti sa intrati in acest grup puteti accesa contractul aici: www.amurtel.ro/poieni

Ferma AMURTEL produce legume si fructe si pentru proiectele asociatiei: centrul de plasament Familia AMURTEL si Gradinita Rasarit din Bucuresti. Ferma face parte, de asemenea, din programul "Vistara" al asociatiei AMURTEL prin care se urmareste integrarea socio-profesionala a tinerilor care ies din sistemul rezidential de ingrijire, cu prioritate din Centrul de copii "Familia AMURTEL". Tinerii Vistara au oportunitatea sa castige experienta practica si sa beneficieze de valoarea terapeutica atunci cand lucreaza pamantul.

Our FB page is www.facebook.com/amurtel.poieni

Our website is www.amurtel.ro/poieni

VegeBoss Help
View help in a new full window